Hej

Jag vill tacka alla som har gått våra unika hisskurser under 2015, totalt har 124 personer deltagit i kurserna runt hela Sverige.

Jag har fått återkoppling från en del kursdeltagare att man har fått minskade hisskostnader samt kortare stillestånd på hissarna efter man har genomgått våra unika hisskurser.

Detta glädjer mej som kursledare att få denna respons, Jag ser ju hur hissbranchen har ändrat sej under åren sen jag började i mitten av 1970 talet nästa sommmar 2016 så var det 40 år sedan jag kom in som 15 åring och började jobba på Devehissar som låg på Linnégatan 17 i Stockholm och en fabrik i Alvesta.
Jag är mycket stolt att jag har fått en sån fin utbildning och alla trevliga arbetskompisar och mycket trevliga kunder.
Det är därför att jag startat detta med unika hisskurser och vill att fler skall kunna jobba i hisschakt under säkra förhållanden och framför allt så skall arbetsmiljölagen uppfyllas.

Ingen blir hissmontör på den korta tiden som våra kurser är, men man får en god kunskap om säkerheten runt hissarna, då jag vet att många håller på att skruva med hissar utan någon kunskap om vilka risker som föreligger.

Så åter igen jätte tack till alla kursdeltagare från 2015 och välkommen alla nya kursdeltagare 2016.

Hisskonsult/Kursledare
Micke Pettersson